Koutek Zrzavé Patoložky začíná

Minulý týden jsem přišla k takovému pěknému označení jako Zrzavá patoložka. Zní to zajímavě, ale vlastně je to i docela trefné. Kde se vzala zrzavá je asi jasné. Zrovna minulou středu mě zároveň i náš instruktor na lukostřelbu nazval Veronikou Zrzavou. Opomineme nyní fakt, že od středečního barvení by se zrzavá měla vyměnit za červenou.

Pataložka se bude hůř vysvětlovat, ale stejně mám pocit, že to na mě sedí. Stačí si vzpomenout na svoje komentáře, které rozdávám na Wattpadu, Nehatuju, pouze se pokouším o objektivní kritiku. Pitvám povídku a hledám klady a zápory. Chválím, co se mi líbí, zároveň kritizuji chyby a za nedělání odstavců kamenujilynčuji a upaluji na hranici… se na autora/ku velmi mračím.
Proto se mi v hlavě usídlila myšlenka na recenze povídek. Pochopitelně pouze na žádost autora. Proto žádám o poslání zpráv, komentářů, emailů, ve kterém bude na danou povídku odkaz, ať už na Wattpadu, na jiném literárním serveru nebo prostě na nějakém blogu + nějaký kontakt na sebe.
Slavnostně přísahám, že jsem připravená ke každé špatnosti recenzi. Neodmítnu žádného autora, který mě o recenzi požádá. (Nyní se v duchu modlím, ať si teď nad sebou nekovám sekeru). Maximálně mi to u některých děl bude trvat déle, pokud nebudou mého oblíbeného žánru. Největší radost by mi ale udělalo fantasy a HP fanfiction (jen takové moje zbožné přání).
Zvažuješ, jestli mi máš svoje dílko svěřit do recenzí, ale nevěříš mi? (Ani se ti nedivím, já taky takhle lidem svoje povídky na recenze neposílám)
Ale pokud jen váháš a chtěla bys vědět něco víc o mě, tak si můžeš projet několik mých článků. Pak si ještě můžeš vzpomenout, jestli si někde na Wattpadu nezahlédla nějaký komentář od NikaVika1 a jestli se ti nezdál správný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *